Főoldal Honlaptérkép Levélküldés
FEV IX. Zrt. Parkolási Divízió
 
Parkolási övezetek Ferencvárosban
Parkolási övezetek Ferencvárosban

A Budapesten kialakított öt különböző díjtételű parkolási övezet-típus közül három, eltérő díjtételű övezet található a FEV IX. Zrt. Parkolási Divízió által üzemeltetett területen.

2-es díjtételű övezet:
A Fővám tér – Vámház körút – Kálvin tér – Üllői út – Ferenc körút – Boráros tér – Közraktár utca által határolt terület, beleértve a határoló utakat és tereket.

4-es díjtételű övezet:
A Ferenc körút – Üllői út – Haller utca – Soroksári út – Déli határoló út – Gizella sétány által határolt terület, beleértve – a Ferenc körút kivételével – a határoló utakat és tereket.

5-ös díjtételű övezet:
Az Üllői út – Nagyvárad tér – Vágóhíd utca – Soroksári út – Haller utca által határolt terület, beleértve – a Haller utca és a Soroksári út kivételével – a határoló utakat és tereket is, az Albert Flórián út, a Fehér Holló utca és a Lenkei János utca Vágóhíd utca és a kórház közötti szakasza; valamint az Ecseri út – Epreserdő utca – Ifjúmunkás utca – Pöttyös utca – Dési Huber utca – Toronyház utca – Ifjúmunkás utca – Csárdás köz – Egyetértés utca – Távíró utca – Üllői út szervizútja által határolt terület, beleértve a határoló utakat és tereket, valamint a Ferde utcát, a Távíró utcának az Egyetértés utca és Dési Huber utca közötti szakaszát és az Üllői út szervizútjának a Távíró utca és Ferde utca közötti szakaszát is.
Információs vonal:
Tel.: + 36 1 6 777 295

Írjon e-mailt!


Ügyfélablak

Ügyfélszolgálati iroda és Adóiroda

Hasznos linkek:
Ferencváros Önkormányzatának honlapja
BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság honlapja
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség
Parkolókat Üzemeltetők Egyesülete

Hasznos címek:
Ferencvárosi Közterület-felügyelet
Postahivatalok Ferencvárosban
BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága
Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának Szabálysértési Csoportja
FEV IX. Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt.