Főoldal Honlaptérkép Levélküldés
FEV IX. Zrt. Parkolási Divízió
 
Ügyintézés
Ügyintézés

A várakozási hozzájárulások ügyintézésével kapcsolatban keresse a FEV IX. Zrt. Parkolási Divízióját.

Elektronikus ügyintézés

Honlapunkon (ITT) rövid regisztrációt követően, a nap 24 órájában elektronikusan igényelhetőek a 2017. évre érvényes lakossági várakozási hozzájárulások. A szükséges adatok megadását követően, nincs szükség dokumentumok feltöltésére, az igénylés során minden lényeges információról-, a költségtérítés megfizetésének módjáról az Ön által megadott e-mail címen tájékoztatjuk, továbbá elfogadott kérelem esetén, várakozási hozzájárulását szintén elektronikus úton juttatjuk el.

Ügyfélszolgálati irodánkban történő ügyintézés

A várakozási hozzájárulások – teljes körűen kitöltött kérelem nyomtatvánnyal és a szükséges dokumentumok bemutatása-, valamint a költségtérítés pénztárunkban bankkártyával-, illetve készpénzben történő megfizetése mellett - nyitva tartási időben, ügyfélszolgálati irodánkban is igényelhetőek. A nyomtatványok letölthetőek honlapunkról INNEN vagy beszerezhetőek ügyfélszolgálati irodánkban nyitva tartási időben.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lakásonkénti második gépjárműre vonatkozó várakozási hozzájárulás kizárólag személyesen igényelhető!
Gazdálkodói várakozási hozzájárulás-, és Egészségügyi várakozási hozzájárulás Ügyfélszolgálati Irodánkban igényelhető, kérjük, foglaljon időpontot honlapunkon vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül!

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodába

A megnövekedett ügyfélforgalom miatt, ügyfélszolgálati irodánkban hosszú várakozási idő alakult ki, melynek elkerülése érdekében, foglaljanak időpontot, melyet

  • honlapunkon tudnak igényelni ITT, vagy
  • telefonos ügyfélszolgálatunkkal tudnak időpontot egyeztetni a (+36-1) 6 777 295-ös telefonszámon, ahol munkatársaink hétköznapokon 8-20 óra között készséggel állnak rendelkezésére.

Az időpontról, a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, az ügyintézéshez szükséges tudnivalókkal együtt. A kiválasztott időpontban, ügyfélszolgálati munkatársunk soron kívül fogadja Önöket, a regisztrációkor megadott név és rendszám alapján.

Postai úton történő ügyintézés

A 2016. évre érvényes lakossági várakozási hozzájárulással rendelkező ügyfeleinknek, postáztuk a 2017. évre vonatkozó igényléséhez szükséges nyomtatványokat. Kérelmeiket, valamint a szükséges dokumentumok (aláírásukkal hitelesített) másolatait, a tájékoztatóhoz mellékelt – bérmentesítés nélkül feladható – válaszborítékban is eljuttathatják társaságunk részére.
A 2000 Ft költségtérítés összegét, a 10401196-00028992-00000004 SWIFT kód (BIC):  OKHBHUHB,  IBAN: HU 76 10401196-00028992-00000004) bankszámlaszámra átutalni szíveskedjenek, a közlemény rovatban feltétlenül tüntessék fel a gépjármű rendszámát, és a befizető nevét!
Ha további kérdése merülne fel, forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a (+36-1) 6 777 295-ös telefonszámon, ahol munkatársaink hétköznapokon 8-20 óráig, készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Ügyfélszolgálati Iroda:
1093 Budapest, Lónyay utca 13/a. 

E-mail:
engedely@ferencvarosiparkolas.hu

Nyitva tartás:
Hétfő, Kedd, Csütörtök: 9-17 óráig 
Szerda: 9-18 óráig 
Péntek: 9-16 óráig 
(Utolsó várakozási engedély ügyintézése, zárás előtt 15 perccel történik!) 

Információs vonal:
Tel.: + 36 1 9 200 310

Írjon e-mailt!


Ügyfélablak

Ügyfélszolgálati iroda és Adóiroda

Hasznos linkek:
Ferencváros Önkormányzatának honlapja
BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság honlapja
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség
Parkolókat Üzemeltetők Egyesülete

Hasznos címek:
Ferencvárosi Közterület-felügyelet
Postahivatalok Ferencvárosban
BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága
Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának Szabálysértési Csoportja
FEV IX. Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt.